WAVESHAPE 3.0

Novinka pro oblast tělového ošetření .

„Spalujte tuky a budujte svaly, zatímco ležíte“ 

Waveshap 3.0   je vhodný pro všechny typy postav a umožňuje růst svalů a spalování tuků zároveň ve více partiích naráz – paže, břicho, boky, hýždě a přední a zadní stehna.

Přístroj je vhodný pro všechny typy postav jak pro ženy tak i pro MUŽE.

Přístroj využívá ultrazvuk a šest druhů elektrických vln tzn. elektrostimulace , které lze vzájemně kombinovat, což umožňuje nastavit různé programy dle potřeb klienta.

Ve všech navržených programech je možné nastavit „intenzitu“ ULTRAZVUKU a ELEKTRICKÉ STIMULACE. Intenzita těchto dvou složek se upraví podle analýzy tkáně a potřeb klientova těla. Kombinace obou složek je sestavena tak, aby útočila na samotné kořeny celulitidy.

Přístroj stahuje svalová vlákna v různých oblastech a v různých intenzitách. Stahování nutí sval pracovat, což vede ke zvýšení počtu a růstu svalových vláken a buněk.  

EFEKT / ÚČINEK ošetření:

  • Silný efekt hubnutí
  • Snížení celulitidy
  • Posílení svalů
  • Zpevnění kontur těla

ULTRAZVUK

Ultrazvukové vlny jsou vlny, které jsou schopné proniknout do tkání. Ultrazvuková energie absorbovaná tkání se nakonec přemění na teplo a vyvolává několik účinků.

Tepelný efekt – zvýší rychlost metabolických reakcí a mikrocirkulace.

Mechanický efekt – vyvolává změny v propustnosti buněčných membrán a rozpad tkání v důsledku oddělení složitých molekul (tuku a sklerotických spojovacích vláken).

Chemický efekt – změna hladiny PH a propustnosti buněčné membrány. Tento účinek je způsoben značnou silou zrychlení, které musí buňky při průchodu vlny čelit. 

ELEKTRICKÁ STIMULACE

Stimulace svalových vláken ve stěnách malých cév.

Elektrická stimulace redukuje objem a zpevňuje svaly

  • Rozložit tuky v daných oblastech
  • Zlepšovat mikrocirkulaci, které vede k lepšímu okysličení a tím pádem kožní tkáně ztrácejí „pomerančovou kůru“
  • Zvyšovat aktivitu buněk
  • Zlepšit výměnu a nadbytek tekutin

Pásy s destičkami poskytují elektrické impulsy tkáni při nízké  střední a vysoké frekvenci. To způsobuje, že se svaly stahují a stimulují zasahující tkáň v kůži. Tato funkce posiluje svalovou a základní tkáň a snižuje objem.

Každý sval se skládá ze směsi různých vláken, což je částečně dáno genetickými vlastnostmi.  Díky práci s elektrickou stimulací o různých frekvencích je možné stimulovat různé typy svalových vláken.

Elektrická stimulace a frekvence vln Mezi 12 – 40 Hz frekvence funguje na pomalých vláknech. Tato síla odpovídá svalové práci při běhu
střední intenzity Mezi 40 – 60 Hz frekvence funguje na středně pomalých vlnách. Touto silou získáme vyšší zátěž a větší svalovou sílu – zlepšujeme okysličení Mezi 60 – 80 Hz v závislosti na nastavení funguje ultrazvuková vlna na středních a rychlých vláknech – schopnost růst svalů Mezi 80 – 120 Hz frekvence působí intenzivně na rychlá vlákna. Získáváme svalovou sílu bez fyzického a psychického vyčerpání.
Přístroj pracuje se zařízením, které kombinuje nové technologie.

TERMOSTIMULACE

Stimuluje metabolismus buňky a redukuje celulitidu 

Tělové pásy s destičkami vyzařují infračervené záření na kůži, což zvyšuje teplotu tkáně o několik stupňů. Dochází ke zlepšení funkce pokožky, jako je krevní oběh v kůži, mikrocirkulace pokožky a tím pádem se produkty lépe vstřebávají. Nejdůležitější funkcí termální stimulace je urychlení hubnutí.

Informace před a po ošetření

Před ošetřením nic nejezte a pijte pouze čistou vodu. Vyhýbejte se slazeným a ochuceným nápojům. V den ošetření jezte lehčí netučná jídla. Dva dny před a dva dny po ošetření nepijte žádný alkohol. V den ošetření žádná sportovní aktivita.

Frekvence  a počet ošetření

Při hubnoucích programech doporučujeme ošetření absolvovat s intervaly 3 dnů. U udržovacích programů je možné ošetření absolvovat 1 x týdně. Počet ošetření záleží na intenzitě postižení. Zpravidla doporučujeme 6-12 ošetření .

Kontraindikace

Kardiovaskulární dysfunkce – kardiostimulátor, infekční choroby, onemocnění jater, onemocnění ledvin, epilepsie, těhotenství, diabetes, poruchy srážlivosti krve,  kožní onemocnění, nedávný chirurgický zákrok,všechny nemoc nervového systému ( svalová skleróza, Parkinsonova choroba,...)

Waveshape 3.0 (spaluje tuky + buduje svaly)
1 návštěva cca 70 min. 1990,-
Profesionální Arosha program + přístroj
5x návštěva (1x týdně) cca 70 min. 8250,-
Výběr z více profesionální programů Arosha + přístroj
Intenzivní kúra 2x týdně​  cca 70 min. 2590,-
1x ošetření s bandážemi + 1x ošetření na přístroji (celulitida, otoky..)
1x návštěva​  cca 60 min. 1590,-
Ošetření s legínama nebo zábalem zaměřen na celulitidu, otoky, zrychlení lymf. systému
6x přístroj​  cca 60 min. 7200,-
program na pozvednutí zadečku nebo zpevnění bříška
1x přístroj samostatně​  cca 45 min. 950,-
doporučujeme 2x týdně s možností si dokoupit legíny nebo bandáž
10x přístroj samostatně​  cca 45 min. 8800,-
doporučujeme 2x týdně s možností si dokoupit legíny nebo bandáž
Legíny s náplní - zapůjčení​ 420,-
Legíny + 2x náplň​ 990,-
Základní bandáž (samostatně) cca 40 min. 1090,-