KHRONO AGE

masáž vytvořená k zastavení časuČas a věk jsou spolu propojeny proto jsme pro vás vytvořily masážní proceduru pro výrazné potlačení vrásek a ochabnutí pleti. Historie této masáže sahá daleko a její účinky jsou prokazatelné. Spojuje v sobě sílu buněčné regenerace a kombinaci silných anti-age aktivních látek .
Díky speciálním masážním tahům je pokožka pevnější, hydratovanější a svěží. Exkluzivní anti-age obličejová masáž napomáhá prevenci a viditelně zmírňuje známky postupu času. Působí výrazně relaxačně a uvolňuje nejen tělo ale i mysl.
Masáž určená k zastavení postupu času a tím i procesu stárnutí pleti. Čas a věk jsou nerozlučně spojeni. Nadčasový obličejový program je prevencí a tak globálním způsobem zpomaluje proces stárnutí pleti. Spojuje v sobě sílu buněčné energie a kombinaci silných, vysoce účinných anti-age aktivních látek. Pokožka je více tonizovaná, pevnější, hladší, vitálnější, svěžejší, hydratovanější, zářivější a méně unavená. 

Celkově omlazená a krásnější

Exkluzivní anti-age obličejová masáž napomáhá prevenci a zmírňuje viditelné známky postupu času a zlepšuje kvalitu pleti. Aktivuje, omlazuje, tonizuje a zkrášluje pleť. Kromně toho odstraňuje napětí a dokáže klienta maximálně zrelaxovat.